Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

TV7 ще излъчи Вторите годишни хип-хоп награди 359 Hip Hop Awards

отпечатай новината

03.02.2014 17:00 | Видян 1812 пъти

TV7 ще излъчи Вторите годишни хип-хоп награди 359 Hip Hop Awards

Тази събота, 8 февруари, от 23:40 TV7 ще излъчи на запис пълната церемония по връчването на Вторите годишни хип-хоп награди 359 Hip Hop Awards. Гала вечерта ще се проведе на 5 февруари, сряда, от 20:00 часа в Зала 1 на НДК, а специални гости на събитието са американската рап икона и носител на Grammy Eve, легендарните M.O.P. и култовият REDMAN, които ще връчат статуетките на победителите в три от основните категории.

Сред номинираните в различните категории са ЪПСУРТ, Криско, Михаела Филева, Billy Hlapeto, 100 Kila, F.O., VenZy, Ice Cream, Angel & Moisey, Young BB Young, Лора Караджова, Сантра и много други доказани за сцената имена и дебютиращи в хип-хоп стила.

Организаторите от http://359hiphop.com са подготвили грандиозна церемония с участието на най-горещите български хип-хоп артисти, както и интересни водещи, сред които Деян Славчев-Део, Играта, Наско Михайлов, Nana, Елена Брусарска от Ice Cream, Vanchella от The Voice TV, Negy от FARS.

Номинациите са в общо 25 категории, а победителите ще бъдат излъчени чрез гласуване от членовете на специално учредената за целта българска хип-хоп академия – 359 Academy, в която влизат артисти като Бат Венци, Графа, Део, Skiller, Bashmotion, Spens. Целта на Академията е създаване на експертен съвет в областта на българската хип-хоп сцена – продуценти, текстописци, режисьори, журналисти и други, които да селектират най-подходящите и заслужили участниците и проекти в различните категории номинации. Номинираните и повече подробности за наградите може да видите на официалния сайт на наградите http://359awards.com.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !