Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Анелия прилапа министерско синче

отпечатай новината

04.02.2014 14:50 | Видян 4251 пъти | Гласували 2

Анелия прилапа министерско синче

След като преди години се омъжи за бизнесмена Коко Динев, сега Анелия пак се метна на богаташ, научи „България днес” . Този път в лицето на сина на бившата министърка Долорес Арсенова от кабинета на Симеон Сакскобурготски  – Калоян Арсенов.

Макар и роден едва през 1987 г., 26-годиният младеж е начело на фармацевтичната компания „МС Фарма”. Заможният Калоян Арсенов си пада по известни жени. Преди да се заиграе с Анелия, той имаше сериозна връзка с Мис България 2007 Юлия Юревич. Младият мъж беше позлатил миската – купуваше й коли, бижута, плащаше за всяка нейна прищявка. Двамата се разделиха неотдавна и оттогава Калоян си живее живота.

Бившата екоминистърка Долорес Арсенова беше замесена в много скандали – от конфликт на интереси до лобиране при търгове за лекарства. Тя определено успя да натрупа богатства, с което спонсорира сина си, преди той да стане шеф на фармацевтичната компания – коментира  Долорес се прочу отново преди 5 месеца, когато разгневени жители на Созопол яобвиниха, че съсипва природата около крайморската си къща. Багерите изсипваха пръст върху скатовете на един от най-живописните заливи в Созопол - Свети Стефан, заради строящия се басейн на Арсенова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !