Гледаме Мария и Алекс в нов тв сериал

Снимките на най-новия полицейски комедиен сериал на Нова...

Неочакван флирт в Биг Брадър

Последните дни в Биг Брадър отношенията между Динко и...

Спират рекламите с Галена, Емилия, Мария, Камелия

отпечатай новината

12.09.2008 12:13 | Видян 22570 пъти | Коментари 15 | Гласували 5

Спират рекламите с Галена, Емилия, Мария, Камелия

АПВТСН е асоциацията на производителите, вносителите и търговците на спиртни напитки, а нейните членове обещаха в специално писмо до медиите, че няма да възлагат, одобряват и изпълняват рекламни кампании, които съдържат сексистки обиди или унизителни образи на жените или мъжете. Писмото е написано по повод приетия от Европейския парламент на 3 септември доклад за влиянието на маркетинга и рекламите върху равенството между половете. От асоциацията заявяват, че до края на 2009 година най-малко 75 на сто от рекламите в бранша във всички комуникационни канали ще носят послание за отговорна консумация и нито една тяхна реклама няма да бъде адресирана към децата.

В писмото се посочва, че нито една реклама на фирмите от АПВТСН няма да съдържа елементи на промотиране на прекомерна употреба или злоупотреба с алкохолни напитки, употреба на алкохол от непълнолетни, управление на автомобил след употреба на алкохол, употреба на алкохол на работното място, употреба на алкохол от бременни жени.

Нашите реклами няма да свързват употребата на алкохол с постигането на успех в бизнеса, в обществото, или в сексуалните отношения, пише още в писмото.

Хората се наслаждават на алкохолните продукти от хилядолетия насам. Употребен в умерени количества, алкохолът е станал част от балансирания и здравословен начин на живот на българите, посочват от АПВТСН.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com
15
дияна 02.09.2009 18:07ч.

да ви кажа по добри са от вас такаче си печелят парите с добрина око бях те на тяхното място и вие щяхте да се снимате в реклама такаче си затваряйте устите да не ви ги затвора аз

14
Силва 29.06.2009 17:20ч.

Оф па тая Галена стана известна не с песните си а с порно клипчето и вече се изживява като голямата звезда! Дано Галена, Преслава, Андреа и Джена залезат през 2010 година и повече никога да не чуем нищо за тях.

13
--- 19.12.2008 21:17ч.

Само им дават пари и им вдигат самочувствието до небесата на тея тъпи създания като ги канят да снимат реклами....

12
нямащ нищо общо с вас 22.10.2008 22:53ч.

ДАНО ЕВРО-СЪЮЗА ВИ ЗАБРАНИ ДА ВИ ЕБА МАЙКАТА И ТЪПО НЕНОРМАЛНО ПЛЕМЕ...ТО БИВА ПОШЛОСТ И ПРОСТОТИЯ,ТО БИВА АМА ТАКОВА ИЗВРАТЕНО БАЛКАНСКО СЪЗНАНИЕ КАРА ХОРАТА ОТ ОНИЯ ИСТИНСКИТЕ СВЕТОВЕ ДА ВИ ЗАБРАНЯВАТ ТО С ВАС ПО ДРУГ НАЧИН НЕ МОЖЕ ВИЕ НЕ РАЗБИРАТЕ НИТО ОТ ДЕМОКРАЦИЯ,НИТО ОТ СВОБОДА...НАКАЧИЛИ СТЕ ТИЯ СЕЛСКИ КУРВИ ПО БИЛБОРДОВЕТЕ ОТ БАРДАКА НА ПАЙНЕР И СИ МИСЛИТЕ ЧЕ ТОВА Е КРАСИВО. ЕДВА ЛИ ИМА ПО-ПРИМИТИВЕН И ПРОСТ НАРОД ОТ ВАС.ВИЖТЕ САМО КАКВИ СА ВИ ЦЕНОСТИТЕ...

11
andy 19.10.2008 13:26ч.

dini i migai,abe molq vi se

<--advertising -->