Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Георги Кадурин спипан в изневяра

отпечатай новината

08.02.2014 09:00 | Видян 2249 пъти

Георги Кадурин спипан в изневяра

Актьорът от сериалите „Революция Z" и „Стъклен дом" Георги Кадурин е забил младо гадже. Въпреки че половинката на гологлавия самец Мариана Миланова следи всяка негова крачка, Жоро успял да й изневери, и то с 20 години по-млада от него колежка.

Двамата се запознали по време на репетиция в Младежкия театър и любовта пламнала почти веднага. Въпреки силните си чувства към любовницата си, Кадурин се опитвал на всяка цена да скрие аферата от жена си. Той се страхувал, че ако истината лъсне, ще изгуби любовта и доверието не само на съпругата си, ами и на дъщеря си Лора. 
Това не е първата забежка на Кадурин, разкриват източници от арт средите пред „Всеки ден". Жоро имал нужда през няколко месеца да си разнообразява личния живот с някоя нова любов - обикновено обаче тръпката преминавала само за седмици, след което се връщал с подвита опашка при жена си и молел за прошка.

За да предотврати похожденията на мъжа си, Мариана затегнала яко контрола през последните години. Проверявала телефона на мъжа си, не му разрешавала да излиза по кръчми без нея, разпитвала го къде е, ако случайно е закъснял, случвало се дори да звъни на негови режисьори и колеги, за да им държи сметка, че го прикриват.

За да е доволна жена му, Кадурин дори я уредил да играят заедно в общи представления като „Особености на руската любов" и „Късмет, по дяволите!". Всъщност Мариана била страшно некадърна актриса и всяка нейна поява на сцена била същинска катастрофа. „Въпреки това режисьорите се съгласявали да й дадат роля само и само да угодят на Жоро и за да се съгласи и той да играе, защото пък неговото участие веднага привлича зрители", коментират запознати.
Новата изгора на Кадурин обаче се влюбила до полуда в него и също искала да получи своето стабилно място в живота на звездния кръшкач. „Жоро малко се е побъркал между двете жени, има доста роли в театъра, снима и в телевизията, грижи се за Лора, въобще хич не му оставя време да си поеме въздух, но пък любовта не пита", споделят приятели на 57-годишния актьор.

Именно за него в театралните среди се шушука, че е един от най-надарените. Въпреки че вече минава средната възраст, Кадурин нямал никакъв проблем с „пистолета" си, който стрелял безотказно, разкриват запознати. Затова и винаги е бил като магнит за млади и стари жени.

Източник и снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !