Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Лиъм Галахър прави филм за "Бийтълс"

отпечатай новината

11.02.2014 17:15 | Видян 1919 пъти

Лиъм Галахър прави филм за

Лиъм Галахър ще организира кастинги в Лос Анджелис за нов филм за "Бийтълс", като желае в проекта да се включат холивудските звезди Джаред Лето и Итън Хоук, пише dnes.bg. Бившият певец на "Оейзис" е убедил Майкъл Уинтърботъм да поеме режисурата на продукцията, която ще пресъздаде историята на фирмата "Епъл", основана от Ливърпулската четворка, и разпадането на състава.

Кастингите са предвидени в Лос Анджелис за месец април. Много от ролите във филма са на американци, така че Лиъм държи да намери на място най-подходящите изпълнители. Той си давал сметка, че не може да ангажира актьори като Брад Пит и Джони Деп, но във всички случаи би могъл да ползва услугите на звезди от калибъра на Хоук и Лето, които не са чужди на независимото кино.

Лиъм Галахър, който се раздели с групата "Оейзис" и с брат си Ноел след ръкопашен бой през 2009 година, е изпълнителен продуцент на филма "The Longest Cocktail party". Той търси спонсори, които да финансират проекта.

41-годишният Галахър възнамерява да тръгне по стъпките на покойния китарист на "Бийтълс" Джордж Харисън. Неговата компания"Хендмейд филмс" продуцира хитовите филми "Животът на Брайън" и"The Long Good Friday".


Източник: в. "Сън",  БТА

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !