12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Войната на Тадаръкови - холивудска мелодрама

отпечатай новината

12.02.2014 09:30 | Видян 1701 пъти

Войната на Тадаръкови - холивудска мелодрама

Семейната война между проф. Димитър Тадаръков и вече бившата му съпруга - журналистката Светослава Рудолф, продължава да тече по медиите съвсем по холивудски - с оглушителен спор за деца, пари и имоти. Бракоразводното дело на втора инстанция пред Софийския районен съд обаче върви към мелодрама, пише vsekiden.com.

На първа инстанция Светослава загуби попечителството над дъщерите си и сега обжалва. Двамата екс съпрузи делят децата и семейното жилище в столичния кв. „Мусагеница". Процесът, планиран за 6 февруари, е отложен чак за април, тъй като журналистката е поискала пред магистратите да застане малката им дъщеря, която да развие тезата колко добра майка е Светослава.

И двамата родители се борят със сетни сили кой ще получи правата над 15-годишното момиче до навършване на пълнолетие. И всеки е решен на живот и смърт да спечели детето, което се оказа ключ към баровски имот. При когото остане да живее момичето, на него ще бъде отсъден и големият апартамент, в който Рудолф и Тадаръков живеят и до днес, но разделени с преградна врата.

Мине ли делото за малката дъщеря и за семейния дом, започват съдебните битки за семейното имущество, което, както се твърди, е достойно за завиждане. Милионерът Тадаръков притежава фирми и дялове в редица компании, а за Светослава се знае, че има 4 апартамента.

В момента и двете деца на воюващите екс съпрузи са в Англия, където учат и живеят за сметка на богатия си татко. Голямата дъщеря е на 18 години и е студентка, малката все още не е навършила 15 години и е ученичка. Най-вероятно тя ще бъде призована през пролетната ваканция, когато си идва в България.

Последната епизодична битка между разделената двойка се разгоря последната седмица на януари. Поводът бе пожар в изоставената фабрика „Българска коприна" в София, собственот на една от фирмите на Тадаръков. Журналистката използа пожара, за да посъветва колегите си да се поинтересуват дали това не е направено, за да се вземат парите от застраховката. Т

я намекна, че инцидентът е финансова машинация на доскорошния й съпруг. В отговор Димитър Тадаръков отсече, че според него пожарът във фабриката е дело на Светослава. Изнервеният бизнесмен си изпусна нервите с доста злобния коментар: „Моля ви, не ме занимавайте с тази курва! Тя е най-голямата курва между журналистите, но не съм убеден дали е най-добрата журналистка между курвите".

Снимка: vsekdien.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !