Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Иван и Андрей на среща с Киану Рийвс

отпечатай новината

12.02.2014 09:45 | Видян 2437 пъти

Иван и Андрей на среща с Киану Рийвс

Колкото и да се опитваш да пазиш тайна, все отнякъде ще те разкрият, когато най-малко очакваш. Това важи в пълна сила за продуцентите на риалитито „Къртицата", което ще стартира по ТВ7 на 24 февруари. Въпреки пълната дискретност около преговорите с международно известната звезда, която бе оповестено, че ще влезе в шоуто, Иван и Андрей бяха засечени чак в Букурещ.

На папарашки кадри, изпратени до „Всеки ден" от български гости на румънския хотел, се вижда как двамата продуценти са се завряли в ъгъла на лобито не с кого да е, а със супер звездата Киану Рийвс. Макар да отпрашиха извън България, Иван и Андрей нямаха късмет и бяха спипани от сънародници в момент на преговори с актьора от „Матрицата". Многобройните опити да се свържем с тях за коментар удариха на камък, те упорито не си вдигат телефоните.

В първото издание на „Къртицата" миналата пролет Иван и Андрей привлякоха скандалната баскетболна легенда и актьор Денис Родман, който с безобразното си поведение сътвори невиждано шоу в риалитито.

За втория сезон на „Къртицата: Разтърсване" преди седмица медиите съобщиха, че се водят преговори с още по-популярни световни звезди. Както „Всеки ден" съобщи, Киану Рийвс е първият поканен за „Къртицата". Останалите имена бяха хитовите актьори Пиърс Броснан, Вини Джоунс и Брус Уилис.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !