Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Мариан Вълев и президентът Оланд със златни малинки от Любовните Оскари

отпечатай новината

13.02.2014 17:45 | Видян 2274 пъти

Мариан Вълев и президентът Оланд със златни малинки от Любовните Оскари

Любовните игри на френския президент Франсоа Оланд му отредиха подобаващо място в първото раздаване на Любовните Оскари, където той спечели съвсем заслужено наградата Златна малинка. Антинаградата в церемонията Двойка на годината 2014 в пианобар Арбат бе за публичната му изневяра с младата актриса Жюли Гайе след дългогодишна връзка с френската журналистка Валери Трирвейлер.

Наградата на Оланд бе връчена на прославилия се в Италия фотограф и спец по любовните проблеми Алекс Ломски, който ще я предаде на единствената българка в партията на френския президент - Мисис Бългрия Ана Иванова.

По пътя на Оланд тръгна и звездата от сериала "Под прикритие" Мариан Вълев, който попадна в номинациите на организаторите от сп. Критика с моделката-актриса Снежана  Макавеева, а впоследствие съвсем обърка гласуването, като публикува в профила си във фейсбук серия от "горещи" снимки с еротичния модел Антония Петрова. Актьорът бе един от основните финалисти в конкурса, но заради честите смени на половинките си, се озова в категория Плейбой на годината.

Специална награда за най-дългогодишна любов, непомрачена от времето и интригите, получи българският Шон Конъри - режисьорът и актьро Димитър Еленов и половинката му Розита Михайлова, бивша твводеща, сега политически ПР.

Те получиха специален поздрав от пеещата саксофонистка и водеща Роси Русева. Гостите танцуваха лудо и с хитовете на най-популярния ни дамски дует Мания, като по-малката сестра Юлия обяви, че очаква окончателното завръщане на сестра си Дани през лятото. Те получиха предложение за ново парче от младия рапър Кики.

След 4-седмично гласуване за номинираните двойки в страницата на сп. Критика най-много гласове събраха две блондинки с техните половинки - ММА-боецът Георги Валентинов със Златка Райкова и журналистката и ПР Патриция Кирилова с бизнесмена Дончо Георгиев.

Водещата на вечерта - великолепната певица Джорджия, която вдигна на крака гостите и с новото си тъжно парче, обяви наградите на призьорите - екзотични пътешествия за двама. Представителят на световните СПА-награди Николай Диковски връчи уикенд в луксозния СПА-хотел Аурора в Македония, а организаторът на събитието Наско Цанов подари романтични пакети за двама в хотелите Централ и Тивериопол в СПА-столицата на югозапдната ни съседка - Струмица.  

Призьорите получиха също ваучери за романтична вечеря в ресторант "Сан Стефано" (до БНТ), карти с отстъпки за Sofia Drink and Drive, маркова козметика Salamander & Manhattan, ваучери за най-големия фитнес и СПА на Балканите World Class fitness & spa, луксозни подаръци от бутикова изба Sungurlare, карти за холивудски тен от Beauty forever, талони за безплатна консултация по клетъчно хранене и лифтинг от немския гигант Beauty Line, атрактивна награда от 1 METER CHOCOLATE, луксозни аксесоари от Габи Капитанова - BEFANA и други.  

Снимка: Елиана Василева

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !