Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Борис Дали върти гадже във всеки град

отпечатай новината

14.02.2014 09:00 | Видян 1897 пъти

Борис Дали върти гадже във всеки град

Фолк певецът Борис Дали хич не си поплюва. Въпреки че е женен и има две деца, едното, от които - само на няколко месеца, изпълнителят си държал по няколко гаджета във всеки по-голям град. Дали се срещал с момичетата си, когато обикалял по разни турнета, което му се случва доста често, пише vsekiden.com.

Именно за Борис пловдивчанка, която спала с него сподели, че е била доста приятно изненадана от надареността на певеца. Фолк певецът бил истински звяр в леглото и много трудно можел да бъде задоволен. Може би затова хубавецът си имал по няколко любовници, само и само да утоли сексуалния си глад. Това обаче не му пречило да обича все така жена си Лили.

„Просто Борис не я възприема по този начин, все пак Лили е и майка на децата му, не може да му бъде и любовница, с която да прави каквото си иска. За тази цел си има държанки", коментират приятели на Борис.

Жената на Дали подозирала за забежките му, но предпочитала да не задава въпроси, чиито отговори не иска да знае. Все пак Борис я гледал като принцеса, купувал й каквото искала и все измислял с какво да я поглези. Грижел се добре за децата си и бил отговорен баща. „Няма как Борис да не се изкуши от хилядите предложения, еротични смс-и, голи снимки, които получава. Все се намира някоя, която да му завърти главата, но в повечето случаи става въпрос за просто секс и нищо повече", споделиха колеги на певеца от поп-фолк средите.

Снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !