Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Майката на Яна Маринова била наркоманка и алкохоличка

отпечатай новината

17.02.2014 13:00 | Видян 3311 пъти

Майката на Яна Маринова била наркоманка и алкохоличка

Майката на Яна Маринова била тежка алкохоличка и редовно злоупотребявала с лекарства, затова оставила детето си на произвола на съдбата и грижите на бабата, пише Всеки ден. Случвало се 6-годишната Яна дори да няма какво да яде и единствената й мечта била да напълни коремчето си, призна за първи път звездата от „Стъклен дом" и „Фамилията".

Причината за срива на родителката бил разводът, който бащата на актрисата изненадващо поискал на фаталната 7 година от брака. Той бил журналист и син на дипломат и затова осигурявал охолен живот на фамилията си. Влюбил се в друга жена и създал ново семейство, без много-много да се интересува от състоянието на щерка си и бившата си съпруга.

Майката на Яна, обещаваща психоложка, започнала редовно да теши мъката си в чашката. Заради приема на алкохол се разстроил биологичният й часовник и нощем тя не можела да затвори очи дори за час. Тъпчела се със сънотворни, към които не след дълго се пристрастила.

„Бях едва 6-годишна, когато с баба ми правехме всичко по силите си, за да спасим майка ми. Виждах я как си отива, завладяна от алкохола. Изхвърлях водката всяка вечер в тоалетната чиния, криехме парите, за да не си купува нови шишета с алкохол. Борехме се, за да я спасим", връща лентата назад към отминалите трудни дни сексапилната Яна.

Майка й пушела като комин, затова Яна не се изненадала, че й открили рак на белите дробове, от който починала наскоро.
„Трудното ми детство ме направи такава, каквато съм", категорична е красавицата, която чак сега събрала смелост да говори открито за проблемите си като малка.

„Зад усмивката и жизнеността си крия една тегоба и не толкова весело детство. Ако малчуганите плачат за играчки и книжки, аз плачех за храна и добро здраве на семейството ми. Детската ми мечта бе да съм сита и да има какво да сложим на масата вкъщи", спомня си звездата от новия филм на Ники Илиев „Живи легенди". „Мислех си че съм сама, мама е болна, че нещата никога няма да се оправят. Научих се да ме боли и да ми е зле", завършва трогателната си изповед Яна.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !