Сребърният медалист от Евровизия 2024...

Baby Lasagna, който завърши втори на конкурса в Малмьо,...

Отиде си майката на Веско Маринов

Тази нощ е починала майката на обичания български...

Лили дължи 7 бона за парно

отпечатай новината

18.02.2014 09:00 | Видян 1598 пъти

Лили дължи 7 бона за парно

Лили Иванова дължи внушителната сума от 6844 лева за неплатено парно в последните 4 години, научи сензационно в. „Всеки ден" от нейни съкооператори. Въпреки че е милионерка, естрадната легенда е един от най-големите борчлии към столичната „Топлофикация". Тя не е уреждала сметките си от ноември 2009 г.

Сумата е навъртяна в просторния апартамент на певицата на ул. „Оборище". „Хубава работа! Сега си сменя жилището, това ще го продава, тече усилен ремонт вече 4-и месец. Ама да вземе да си плати парното преди това", коментира неин комшия. Съседът видял с очите си фактурата от „Топлофикация", която пристигнала в кооперацията и не можел да повярва, че звездата не е санкционирана.

„Ако някой обикновен човек натрупа такъв дълг, ще му опишат апартамента и ще го съдят. На нея нищо не й правят. На какво прилича това!", възмущава се съкооператора. Според запознати обаче практика на Лили била да трупа големи сметки, които погасявала наведнъж. „Тя не може да продаде жилището си с такъв дълг към парното. Нищо чудно да плати сумата накуп барабар с лихвите", коментират нейни приятели.

Снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !