Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Мика и Иво са разделени

отпечатай новината

18.02.2014 10:00 | Видян 1684 пъти

Мика и Иво са разделени

Любовната история между щерката на Христо Стоичков и актьора Иво Аръков вече е в миналото, научи ексклузивно „Всеки ден". Въпреки че все още не са потвърдили официално, Мика не се стърпя да нападне вече бившето си гадже открито във фейсбук, наричайки го индиректно мързелив и използвач.

„Понякога човек само иска... не си прави труда да бъде! Забравя, че нещата се постигат с труд", избухна по адрес на Аръков устатата брюнетка. Близки на двойката споделиха, че отношенията им отдавна не вървят и вече са на последно издихание.

За това имал вина най-вече Иво. Младият актьор станал неузнаваем отвъд Океана (двамата от няколко месеца живеят в Маями), мислел, че всички са му длъжни и се държал като примадона. Аръков толкова си повярвал, че бил абсолютно убеден, че веднага ще го забележат и ще се реализира на местната театрална сцена. „Грандиозният успех", който той си мисли, че има у нас обаче, за американците не значи абсолютно нищо.

Единствените му ангажименти са като модел на дрехите на Мика и това сериозно го дразни, споделят приятели на актьора. Иво си го изкарвал на любимата си, която се опитва да пробие в Маями със собствени модна линия. Непрекъснато се оплаквал колко несправедливо се отнасят с него медиите, колко е онеправдан, как всички са против него с цел да му опетнят името и да му попречат да върви напред.

„Ако такъв ще е животът ми с Мика, то не съм сигурен дали искам да продължа да съм с нея, не си заслужава", хленчел Иво. В отчаянието си от неуспеха в американската среда звездата от „Фамилията" дори се свързал с ръководството на Малък градски театър „Зад канала" и се примолил на директора да се връща тук. Пред приятелите си той споделил, че оставя Стоичкова в Маями, защото му е писнало от намеците й, че той живее на неин гръб.

Преди да замине с Мика за САЩ, Иво напусна всички постановки, в които играе, и единственото, заради което се връща в България, са снимките на сериала „Фамилията", в който има главна роля. Аръков беше убеден, че зад Океана ще му потръгне и с Мика ще заживеят като успешно реализирало се семейство, но, оказва се, американската мечта не се случва на всеки.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !