Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Арестуваха две от "Пуси Райът" в Сочи

отпечатай новината

18.02.2014 16:20 | Видян 1450 пъти

Арестуваха две от

Надежда Толоконникова и Мария Альохина от Pussy Riot са задържани в Сочи, съобщава blife.bg. В последната седмица на Зимните олимпийския игри в руския град двете знакови фигури от пънк бандата са били арестувани.

„Бяхме арестувани пред църквата „Архангел Михаил“ в Сочи с криминални обвинения. Блъснаха ни на капака на полицейска кола. Не се съпротивлявахме, но ни биха“, написа в Twitter Альохина. Според Толоконникова пък в момента на ареста двете не са предприемали никакви незаконни действия, а само са ходили.

Същевременно групата „Война“, която се счита за близка до Pussy Riot, съобщи в Twitter, че дуото е било в Сочи, за да изпълни и запише клип на новото парче на пънкарките – „Путин ще ви научи как да обичате родината“.

Альохина и Толоконникоха прекараха близо две години в затвора, но бяха амнистирани от президента Путин през декември м.г. Третата членка на групата, Катя Самучевич, бе пусната с условна присъда през 2012 г.

Членките на бандата бяха обвинени в хулиганство, след като на олтара на катедрала в Москва изпълниха, нахлузили в разноцветни маски, песен срещу Владимир Путин.



Снимка: blife.bg

Източник: АП.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !