Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Кара Делевин и Мишел Родригес са гаджета

отпечатай новината

19.02.2014 12:30 | Видян 2295 пъти

Кара Делевин и Мишел Родригес са гаджета

Тя е популярна като принцесата на модния подиум от известно време насам, така че присъствието й на тайния пърформанс на Prince в понеделник вечерта беше съвсем подходящo за статута й. И въпреки натоварения график, който има през последните дни заради London Fashion Week, Кара Делевин намери време за новата си любов Мишел Родригес. Двете бяха щракнати да напускат боси концерта на изпълнителя, след като явно се бяха забавлявали от сърце на него.

21-годишната моделка и 14 години по-възрастната от нея актриса държаха в ръце своите обувки Louboutin, като това беше първата им поява заедно, след като Родригес официално призна за интимната им връзка.

Въпреки че беше очевидно за всички какво се случва между двете, звездата от "Бързи и яростни" потвърди всичките ни подозрения и призна пред целия свят, че с госпожица Делевин са в прекрасна интимна връзка от цели шест седмици.

Щастливата двойка вече имала благословията на семействата си и дори обмисляли варианта да заживеят заедно на Острова.

"Всичко се случва наистина добре. Тя е толкова готина. Когато започнахме да излизаме, аз просто си мислех, че ми се случва нещо страхотно, защото наистина прекарвахме времето си много добре заедно." - разказва Мишел, която миналата година за първи път призна, че е бисексуална.

"Пробвала съм и от двете. Правя това, което ми харесва. Твърде любопитна съм да стоя само от едната страна и да не пробвам, когато мога. Мъжете са интригуващи, също толкова колкото и жените".

Почти същата реплика подсказа сексуалната ориентация и на Кара. Британката, която имаше връзка с Хари Стайлс от One Direction, написа в Twitter през ноември: "Не се тревожете. Играя за повече от един отбор."

Кара и Мишел се очаква успешно да разпределят работните си ангажименти между Англия и Лос Анджелис.

Запознати пък разкриват, че заради Родригес моделката е готова да се откаже от подиума, който така или иначе вече й писнал, и да се преориентира към кино кариера, с което любимата й щяла всячески да й помогне. Според информацията, двете дами дори са в преговори да се снимат заедно в нова версия на хитовата лента от 1991 гodina "Телма и Луиз", която направи истински звезди Джина Дейвис и Сюзън Сарандън.

Дали двете момичета ще се сдбият със същия успех - само времето ще покаже.

Източник и снимка: blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !