Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Иво Аръков описа българите като неблагодарни и завистливи

отпечатай новината

20.02.2014 11:15 | Видян 3183 пъти

Иво Аръков описа българите като неблагодарни и завистливи

Любимецът на българските зрителки Иво Аръков разкри защо се е разделил с трупата на театър „Зад канала“, пише blife.bg. "Много глупости се изписаха по темата, а истината е, че искам да се развивам като актьор. Искам да огледам новите хоризонти, да се запозная с нови хора. Напуснах, защото нямаше как да се направи такава координация, че хем да играя, хем да преследвам моите мечти и идеали“, каза той пред „Преса“.

„Ръководството на театъра не ме е изпратило на кораба на Колумб и не ми е казало „сбогом“. Вече сме толкова глобализирани, че за 8 часа съм на другия край на света“, допълни той. Актьорът продължава да работи и като модел.

На въпроса как приема титлата „секс символ“, той отговори: „Приемам го като комплимент, радвам се, но не галя прекомерно егото си с него. Това е нещо, което получаваш като титла, то е същото като зрителската оценка в актьорството“.

Аръков, който пътува доста по света, не харесва у българите това, че са доста неблагодарни и завистливи. „Това не го разбирам и казвам, че България не е това. Българинът не е това. Когато отидем някъде, аз задължително казвам, че съм българин. Аз искам да представлявам България“, заяви той.

продължи >>

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !