Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Двойници на Графа окупираха страната

отпечатай новината

20.02.2014 14:30 | Видян 1800 пъти

Двойници на Графа окупираха страната

 Истинско нашествие на Графа „плъзна” от днес в страната. Петима двойници, които са като две капки вода с един от най-успешните български изпълнители, твърдят, че именно те са изпяли хита „А дано, ама надали”. Дори Влади Ампов не успя да ги убеди, че той е истинският „аз” и спора трябва да разрешат Зуека и Рачков.

Всичко това е част от сценария за втория сезон на най-успешното шоу за звездни преобразявания „Като две капки вода”, което тръгва от 10 март по Нова. Засега известните участници са Павел Владимиров – водещият на сутрешния блок на Нова „Здравей, България” и актрисата Нети.

Дали някой от участниците в “Като две капки вода” ще се преобрази като Графа, ще разберем на 10 март по Нова.
А всички фенове на невероятните трансформации, които искат да се заредят със страхотно настроение, е важно да знаят, че участниците в „Като две капки вода” ги очакват в залата. Станете част от публиката на телефон  0885 613 363.

Преди да наберат номера обаче, почитателите на преобразяването трябва да знаят, че ролята на публиката  в „Като две капки вода” е изключителна важна – тя има задачата да допринася за цялостната атмосфера на сцената и дори да влияе върху представянето на всеки един участник. Задължително условие за всички желаещи е умението да се забавляват, желанието да подкрепят активно своите любимци и да искат да бъдат в центъра на най-свежите, позитивни и забавни телевизионни формати.
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !