Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Амбър Хърд - новата Джоли

отпечатай новината

22.02.2014 09:00 | Видян 2137 пъти

Амбър Хърд - новата Джоли

Анджелина Джоли е напът да бъде засенчена от Амбър Хърд. И в киното, и в мъжките сърца. Двете много си приличат не само на екрана, но и в живота. Във филмите често сме виждали Анджелина с пистолет в ръка, в ролята на лошото момиче. Амбър обаче се оказа, че е такава извън площадката.

"Всеки път, когато стрелям с пистолет, вместо да хвърлям букет, за мен е вълнуващ... Баща ми е типичният тексасец. Той обожава да ловува. Шест дни в седмицата ядяхме какъвто дивеч уловим. Татко ме заведе на стрелбище в мига, в който вече можех да държа пушка, така че практически стрелям цял живот", сподели звездата пред сп. Vanity Fair.

Докато Джоли обича сама да изпълнява каскадите във филмите си, Амбър засега мълчи по темата. Но все пак Хърд има едно много важно предимство - по-млада е с 10 години. 

На любовния фронт и двете са "пленили" едни от най-желаните актьори - наборите Брад Пит и Джони Деп. По един и същи начин - пеперудите в корема са затреперили на снимачната площадка. Двойките са на етап годеж и докато слуховете за церемония при Бранджелина витаят от няколко години, то Амбър и Деп стават актуални по темата от тази година. Двамата се сгодиха този януари, а дали ще чуят Менделсон предстои да видим.

Снимка: Reuters

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !