Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Свалят от сцена новия мюзикъл на Андрю Лойд Уебър

отпечатай новината

25.02.2014 17:55 | Видян 1858 пъти

Свалят от сцена новия мюзикъл на Андрю Лойд Уебър

Представленията на новия мюзикъл на Андрю Лойд Уебър "Стивън Уорд" спират в края на март само след четири месеца на сцена, съобщи dnes.bg. Мюзикълът е за секс, политика, шпиони, социалната революция и Студената война. Премиерата му беше през декември, но отзивите бяха смесени, пише БТА. Това е първият мюзикъл на Андрю Лойд Уебър от "Любовта никога не умира" през 2010 г.

Стивън Уорд е действителна личност. Това е физиотерапевтът, запознал британския министър на отбраната Джон Профумо с манекенката и танцьорка Кристин Кийлър. Тя се среща не само с Профумо, но и с военноморското аташе на съветското посолство.

След като излъгва в Камарата на общините за връзката си с нея, Джон Профумо подава оставка. Скандалът разтърсва и правителството на Консервативната партия през 1963 г. Даденият на съд за неморални приходи Стивън Уорд се самоубива.

Явно мюзикълът не се оказва особено успешен. Продуцентът Робърт Фокс каза, че му е мъчно от свалянето му от сцена, но "вярва, че той ще бъде гледан много в бъдеще".

Уебър е един от най-известните съвременни композитори. Постановките му се играят с успех в продължение на десетилетия в най-известните театри.  Сред мюзикълите, на които е автор, са "Исус Христос суперзвезда", "Евита", "Котките", "Фантомът на Операта".


Източник: Асошиейтед прес, БТА

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !