Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Миро: Бях голям гъз!

отпечатай новината

26.02.2014 11:00 | Видян 3271 пъти

Миро: Бях голям гъз!

"Аз съм един обикновен човек от Добрич с необикновена професия. Обичам дома, семейството си, обожавам животните, книгите, филмите… Мисля, че съм обичан диктатор в моя личен свят.

Музиката оставих на последно място, защото е повече от ясно, че е важна в моя живот, но не е над всичко. На 7 започнах да свиря на пиано, на 9 участвах в мюзикъл, на 14 тръгнах по фестивали и бях в хвалението на църквата в Добрич, през 95-а бях между победителите на „Златният Орфей”.

През 97-а изкарах войниклъка пак с пеене, но дали музиката ще бъде част от моето бъдеще по начина, по който беше досега, предстои да видим", заяви той.

Певецът шокира с признанието, че в даден период от живота си, се е чувствал "като гъз".

"Имаше един период... абе - бях голям гъз! Задник. Истината е, че аз самият не намирам по-подходяща дума за себе си тогава. Бях толкова нафукано и арогантно копеле, че сега се чудя как сам съм се понасял!

Единственото, което ме извинява, е младостта. Така че да приемем това мое признание в момента за помъдряване, а онова - за неизживяно детство. Слава на Бога, не направих нещо наистина непоправимо в този период", разказва Миро пред "ШОУ".

Източник: blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !