Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Ани Владимирова залюби младок

отпечатай новината

26.02.2014 17:15 | Видян 2731 пъти

Ани Владимирова залюби младок

Ани Владимирова цъфти заради бурна любов с млад тенисист, научиха "Всеки ден" хора от най-близкото ѝ обкръжение. Психоложката на "Къртицата" е на крилете на любовта, след като завъртя главата на 25-годишния Веселин, с когото се запознали на корта за тенис в столичния квартал "Лозенец".

Открай време 25-годишната Ани е известна със страстта си към по-млади мъже. След тежкия, мъчителен развод, който тяпреживя с вече бившия си съпруг, психоложката залитна по младоци. Именно затова Владимирова се подложила на редица пластични интервенции, за да подмлади лицето си.

Най-новата тръпка на психоложката е млад столичанин, който завършва магистратура в УНСС. Веселин и Ани се запознали на тенис корта в клуба, където и двамата тренират няколко пъти седмично. Именно Владимирова била по-настоятелна в отношенията им тъй като Веско имал респект към личността ѝ. Тя обаче бързо скъсила дистанцията помежду им, като канела момчето на фреш и кафе в бара на спортната база и двамата раздумвали по различни тематики.

Запзнати разказват, че връзката между Ани и Веселин е по-скоро на сексуална основа, отколкото на емоционална. Те се виждали не повече от 2-3 пъти на седмично, а на заведение се засичали изключително рядко. Официално от 3 години Ани всъщност е сгодена за 13 години по-младия от нея кинезитерапевт Милен Суваджиев. Очевидно обаче помежду им нещата са започнали да куцат, след като Владимирова е тръгнала да налита на други мъже, коментират в столичните среди.

 

Снимка: prnew.info

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !