Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Сложиха рога на Слави

отпечатай новината

28.02.2014 14:50 | Видян 2796 пъти | Гласували 4

Сложиха рога на Слави

Еротична танцьорка сложи рога на Слави Трифонов, който изплези език при появата на разголени красавици от шоуто "Бабилон" в неговото студио снощи, разказва БЛИЦ. Дългия дори пробва да си поръча момиче на няколко пъти, уж на шега, но очите му блестяха закачливо. Кръшните хубавици внесоха и питон на сцената.

"Питонът да не направи нещо на папагала ми", пошегува се Трифонов, но акълът му беше другаде. До него танцьорките опънаха златна вана и се закълчиха в нея полуголи. Вакханалията в студиото бе гарнирана с еротично похапване на плодове от таньорките и имитация на къпане във ваната.

Две момичета се разчекнаха зрелищно на пилон, а цяла група от танцьорки накара мъжете в студиото да настръхнат при танца ала Клеопатра с питона и с пищна украса по телата. Водещият загуби ума и дума и нахлузи рогата без да се опъва. От шоуто искаха да му ги подарят, но краткото позиране с блестящата сребриста украса се стори достатъчно предизвикателство за водещия и той върна подаръка.

Евгени Димитров - Маестрото пък беше окован с вериги в садо-мазо номер по желание на гостенките, а докато вървеше изпълнението на екрана блесна червена точка - забранено за гледане до 36 години.

 

Снимка:БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !