Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Глория се сгоди

отпечатай новината

04.03.2014 10:00 | Видян 3603 пъти

Глория се сгоди

Попфолк примата Глория се сгоди, научи ексклузивно „Всеки ден". Певицата се е взела с тайнствен мъж, с когото въртят любов от 4 години. Най-накрая чалгаджийката се носи успешно на крилете на щастието, след като дълго време мечтаеше да се види отново в бяло.

„Това е най-хубавото събитие, което ми се е случвало за последните години. Толкова съм доволна, че успях да опазя връзката ни от медийното внимание и пресата. Изцяло съм обърнала очи към бъдещето, открих истинската си любов", споделила пред приятели Гло. Според слуховете бъдещият жених на звездата е известен музикален продуцент. Съдейки по бижуто, с което е „вързал" чалга дивата, явно е и доста богат човек, шушука се из коридорите на телевизия „Планета".

Глория веднага се изфукала на колежките си с уникалния и елегантен годежен пръстен, за който споделила с нескрита гордост, че струва „скромната сума" от 10 бона. Бижуто определено хванало окото и накарало по-алчните й приятелки да засвяткат с очи от завист само при вида му. При всички положения щастливецът е доста добре обезпечен материално, щом има възможност да даде толкова скъп залог за любовта си. Не че Глория би могла да си избере друг, след като многократно е заявявала, че е жена само за богати мъже.
„Истината е, че те са много влюбени и се вълнуват от следващата стъпка в своите отношения. Гло е убедена, че за любовта граници няма и изглежда много щастлива.

Радваме се заради нея, защото тя наистина е добър човек, но досега просто не й вървеше в личния живот, споделят близки до звездата.

След като се разведе скандално с бившия си съпруг Илия Загоров, фолк дивата преживя много неуспехи в личния си живот. Илия я проклел, след като разбрал, че иска да се разделят, и певицата го приела много лично. На шега или не, клетвите на Загоров явно действат, защото през всички години, откакто са разведени, Глория нямаше нито една сериозна връзка. Певицата се луташе от мъж на мъж, като така и не можеше да намери своята половинка.

Снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !