Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Божидара Бакалова с мъжа на Елен Колева на парти

отпечатай новината

04.03.2014 11:30 | Видян 4375 пъти

Божидара Бакалова с мъжа на Елен Колева на парти

След като Елен Колева и Александър Найденов окончателно разтрогнаха връзката си, бизнесмена вече може да се похвали с нова любима. Тези дни собственика на "Олинеза" се появи на откриването на обновения Jim Beam club в Студентски град в компанията на сестрата на Ивайла Бакалова - Божидара Бакалова. Прясно сформираната двойка предпочете обаче да се усамоти в едно от най-интимните сепарета на заведението и отказа да бъде снимана.

Бившата дизайнерка Божидара и майонезения бос изгледаха с особен интерес шоуто на балет "Нова". Кръшните танцьорки освен впечатляваща хореография, демонстрираха и изненадващ вокален талант. Повод за догадки стана и присъствието на Денис Касъмов на партито в компанията на непозната млада дама, като за отбелязване е фактът, че заедно с тях бяха и чичо му Ненчо Касъмов със съпругата си Диди. В новата гореща точка на Студенстки град се забавляваха и една част от БГ рап съсловието, които съвсем скоро ще зарадват феновете на тематичните Hip-Hop & R’n’B партита в Jim Beam Club.

Изцяло реновираното заведение подари на своите гости бляскаво парти, на което се лееше като река марков алкохол под звуците на най-актуалните поп и денс хитове за сезона. Гостите позираха пред фотообективите на червения килим пред клуба, осветен от фаровете на последен модел лимузини, а небето над тях беше окъпано от светлината на множество фойерверки.

Обновеният Jim Beam Club, имайки зад гърба си богата и наситена 15-годишна история, съвсем резонно в близките месеци ще се превърне в реална заплаха за хегемонията на поп-фолка в университетското градче и в мощна притегателна точка както за модерните млади хора, така и за хилядите бивши възпитаници на най-елитните висши училища в страната, прекарали немалко бурни нощи през студентските си години именно в Jim Beam Club.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !