Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Ар Кели съблече Ирина Шейк

отпечатай новината

05.03.2014 10:30 | Видян 2097 пъти

Ар Кели съблече Ирина Шейк

Ар Кели усилно залага на атрактивни дами в кариерата си, пише dnes.bg. През декември той направи песента „Do What U Want" с полуголата Лейди Гага, която го яхва без притеснения в клипа. Сега успя да съблече и руското изкушение Ирина Шейк.

В новия брой на сп. V моделът сваля всички дрехи и позира с гръб към камерата, прегръщайки музикалната звезда, която е напълно облечена. На друг кадър пък Шейк е седнала на врата на Кели и гледа със сериозен поглед.

„Правя, каквото трябва, за да развълнувам публиката. Правя необходимото, за да накарам хората да повдигнат вежди и да спечеля", сподели певецът пред медията относно провокативната фотосесия.

Що се касае за работата му с Гага Ар Кели сподели: „За мен бе чест да работя с нея. Казвам го искрено и от сърце, защото тя е невероятна на сцената. Толкова е талантлива".

Малко хора знаят, но през 2005 г. изпълнителят на „Bump & Grind" започва да пише рап опера от 33 части, в която се разказва за секс, лъжи и измами. Макар че последната серия от труда му излиза през 2012 г. Ар Кели твърди, че сагата е завинаги.

„Когато за пръв път започнах да пиша Trapped In The Closet, нямах точна представа какво е тя... Сега съм създал още 57 парчета, които не са пуснати все още, но ще бъдат реализирани. Това нещо е вечно", каза певецът пред списанието.

 

Снимка: сп. V

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !