Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Музикален продуцент отряза Криско

отпечатай новината

05.03.2014 14:20 | Видян 3446 пъти

Музикален продуцент отряза Криско

Най-новото видео на скандалния изпълнител Кристиян Талев – Криско се завъртя в ефира. То е към парчето „Хората говорят”. За първи път изпълнителят представя видеоклип с история. В ролята на музикален продуцент в лентата се превъплъщава реално лице от българския музикален бизнес – Денис Касъмов, изпълнителен директор на BG MUSIC CHANNEL. Музиката, текстът и аранжиментът на песента са дело на Криско, а режисьор на лентата е Павлин Иванов – Bashmotion.

Криско ни връща назад в далечната 2007-ма година, когато всички отказват да чуят диска с демото на „Krisko Beats”, а жълтата преса дори не е чувала за него. Амбицията го довежда в офиса на  влиятелен и скептичен  музикален продуцент (в ролята Денис Касъмов), който обаче „забутва” диска на младия рапър между папките. Демото случайно изпада и секретарката на продуцента го пуска. Така младият изпълнител получава своя шанс.

Видеото за скандалното парче завършва със символичното отмъщение на рапъра към жълтите медии, на които той „драсва клечката”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !