Любимата храна на Кралицата била за...

Покойната кралица може и да е похапвала от най-добрите...

Отиде си режисьорката Мариана...

Тази нощ си отиде режисьорката Мариана...

Най-новият хит: Дърта пияница

отпечатай новината

05.03.2014 14:45 | Видян 2421 пъти

Най-новият хит: Дърта пияница

"Аз съм дърта пияница, пия айрян с баница" - това бе най-популярната фраза в социалната мрежа вчера, пише "Стандарт". Младежът с китарата от "България търси талант" Радо Михов сътвори риалити хит, който се разпространяваше със светлинна скорост във Фейсбук. Момчето си спечели и симпатиите на журито.

"Това е напълно завършен хит", "Публиката рядко запява една песен още от първото слушане" бяха малка част от суперлативите на Асен Блатечки, Ваня Цветкова, Есил Дюран. Любен Дилов-син пък заяви, че не е много педагогична, но има бъдеще.

Самият Михов се представи като самоук автор и изпълнител, преживял много любовни мъки, а парчето му оригинално пародира етнофолк стиловете и евъргрийните от типа на "Черно фередже". Няколко часа след "премиерата" на творбата му феновете взеха да прехвърлят веселата песничка и като мелодия за звънене по телефоните.

"Радо уцели златната среда - без да има особен певчески талант, създаде тотален хит. Парчето не е глупост като "Кен Лий", запява се лесно, а Михов най-вероятно ще продължи да ни радва с нови забавни идеи", гласят коментарите на феновете.

Ето и Песента

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !