Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Любо Чука пердаши Херкулес в Бояна

отпечатай новината

05.03.2014 15:15 | Видян 8503 пъти

Любо Чука пердаши Херкулес в Бояна

ММА борец Любомир Симеонов, по-известен като Любо Чука, наби холивудския актьор Келън Лъц, познат от ролята си на Херкулес в триизмерната продукция, съобщава "Телеграф". Силовата разправа е част от култовата екшън лента "Непобедимите 3", която бе заснета на родна земя миналата година. Любо Чука сам се похвлаи, че е ступал Лъц, и то пред погледа на актьора, сценарист и продуцент на филма - Силвестър Сталоун. '

Келън и Любо се сприятелили изключително много покрай снимките на касовата продукция на Сталоун. Освен че помпали мускули заедно във фитнеса, ММА боецът няколко пъти извел на бар актьора по време на престоя му у нас. С тях бил и шампионът по бокс Виктор Ортис, който се шегува, че не иска да има вземане-даване с Чука освен на екрана.

Любо бил добре приет от холивудския екип ощеот снимките на втората част на "Непобедимите" през 2011 г., когато заради внушителните си размери спечели ролята на бабаит в продукцията. Култовите му реплики "Ще ви изнасиля бе", му спечелиха слава из целия свят, а феновете вече нямат търпение да разберат какви фрази ще изрече този път Симеонов. Третата част ще се появи на голям екран на 15 август.

Снимка: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !