Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Вини Джоунс покани Киряков в Ел Ей

отпечатай новината

06.03.2014 10:00 | Видян 1783 пъти

Вини Джоунс покани Киряков в Ел Ей

"Това, на което ме е налучил животът е, че всеки герой има своите трудни мигове. Имаш моето уважение. За това каня теб, съпругата ти и децата ти в Лос Анджелис, в моята къща. За един ден ще бъдеш треньор на отбора, който ръководя. В мое лице винаги ще имаш приятел", с тези думи Вини Джоунс покани Илиян Киряков в САЩ, пише БЛИЦ. Героят от "САЩ-94" беше изключително трогнат и едва успя да промълви: "Оценявам жеста". Приятелството между Вини Джоунс и Киряков май ще е единственото истинско нещо, което се случва между участниците в "Къртицата".

След като за нула време пламна любовта между Борислав и Индира, само за седмица "суперчовекът" насочи романтичния си интерес към Бориса Тютюнджиева. Бързината, с която сменя обектите на влюбеността си, обаче направи идеален обект за подигравка сред участниците.

"Това с влюбването се случва всеки Божи ден. Усетих, че не съм правилния човек за нея", опита се да оправдае поведението си Боби. "Ти си кошмара на всеки баща на момиче. Бориса е трудна плячка, тя си знае цената. Нямаш шанс там", обаче поряза въжделенията му Пушката.

"Не искам да сме като Боби и Индира", каза пък ВИП-охранителят Емил Каменов на проекто гаджето си Гергана.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !