Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Братята Бахарови ще се стрелят

отпечатай новината

06.03.2014 16:20 | Видян 2261 пъти

Братята Бахарови ще се стрелят

Братята Захари и Явор Бахарови най-накрая застават един срещу друг и то в як екшън. Това ще произлезе още тази неделя в "Под прикритие", казаха пред "Телеграф" източници от националната телевизия.

По-малкият Явор ще удари тежко батко си Захари в битката за власт при разпространението на наркотици в проекта. Явор е в ролята на турския мафиот Бардем, а Захари играе шефа на БГ гангстерите Иво Андонов. Мафиотският бос от южната ни съседка ще гони до дупка българския си противник. Свадата между тях ще доведе до новия арест на Андонов в предстоящия осми епизод тази неделя. Жаждата им за власт и пари ще доведе до кървав екшън, наситен с много куршуми и рани.

Двамата братя Бахарови дълго време отказвали да се снимат заедно. Но точно идеята да се изправят един срещу друг ги убедила, че от екранното им противопоставяне ще произлезе нещо ползотворно в актьорското им поприще. Преди време Захари каза пред "Телеграф":

"С брат ми си имаме братски отношения, виждаме си се, говорим си и професионалните теми са много бегло засегнати. Питам го "К`во правиш?" и той ми разказва, след това аз му разказвам с две-три думи и се захващаме с по-важни неща".

А за сина си бе казал: "Плаши се от чичо си, защото е с брада и още не може да го възприеме. Свикнал е да вижда гологлави и доре обръснати мъже", визирайки себе си.

Всъщност в киното двамата братя Бахарови вече играха заедно - това стана в смятания за грандиозен провал на БГ киното "Цахес". Тогава и двамата ги бе срам да се появят на премиерата в Народния театър и виждайки резултата се изнесоха един след друг.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !