12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Фен обвини Криско в кражба

отпечатай новината

07.03.2014 11:00 | Видян 1690 пъти

Фен обвини Криско в кражба

Фен обвини рапъра Криско, че е откраднал новото си парче "Хората говорят" от песента Hear For a Reason на английския хип-хопър Yeao. Парчето на британския музикант е на пазара от две години, докато нашенската песен се появи на бял свят преди няколко дни, пише "Телеграф".

"Вижте, някакъв тъп англичанин е откраднал музиката на новата песен на Криско Бийтс преди две години. Най-добре си потърсете правата - все пак е недопустимо някакви анонимници да ограбват труда на Криско", написа иронично фенът, подписал се като Александър Маринов.

В описанието на "Хората говорят" е записано, че музиката, текстът и аранжиментът са дело на Кристиян Талев, както е истинското име на Криско. Видеото пък е направено от режисьора Павлин Иванов - Bashmotion, който прави също клипове на Дивна, Ангел и Моисей, 100 кила.

Обвинението в кражба на песен не се случва за първи път на Криско. Миналата година той пусна на пазара композицията си Drop Some. За песента се твърдеше, че е свита от Tyga feat. YG&Kurupt и техния хит Bitch Betta Have My Money.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !