Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Къртни е виновна за падението на Кобейн

отпечатай новината

16.09.2008 17:45 | Видян 8291 пъти | Гласували 1

Къртни е виновна за падението на Кобейн

Къртни Лав провали групата на съпруга си Кърт Кобейн "Нирвана", пише в нова книга, посветена на живота на умрелия рокаджия, съобщи Контактмюзик.

Бившият музикален бос Дани Голдбърг пише в мемоарите си "Bumping into Geniuses", че вокалистката на групата "Хоул" е въвела музиканта в света на наркотиците и разврата. В книгата си той твърди, че Лав е била в ролята на говорител на Кобейн и веднъж е поискала от Голдбърг да им даде много пари, които те възнамерявали да изразходват за парти, на което се употребява хероин.

"Почувствах се неудобно, когато й занесох 100-доларови банкноти в хотела - е написал Голдбърг - Внезапно тъмната сянка на прекаляването с наркотиците навлезе в живота на бандата. Бях изправен пред безжизнени погледи, каквито имат хората, употребяващи хероин. Присъствието на Къртни бе като метафора за края на една ера на бандата и началото на друга ера", отбелязва той.

Къртни и Кърт се женят през 1992 г., а по-късно същата година им се ражда дъщеря - Франсис Бийн, преди Кобейн да се самоубие през 1994 г.

Книгата "Bumping into Geniuses" ще бъде пусната в продажба по-късно този месец.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !