Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Мат Лебланк отказва да предложи брак на гаджето

отпечатай новината

09.03.2014 09:00 | Видян 982 пъти

Мат Лебланк отказва да предложи брак на гаджето

Според жълтите медии Мат Лебланк упорито отказвал да предложи брак на своята дългогодишна приятелка Андреа Андерс и тя вече била доста изнервена от този факт, съобщава dnes.bg. 46-годишната бивша звезда от хитовия ситком "Приятели" се запозна с 38-годишната Андреа на снимачната площадка на техния сериал "Джоуи" през 2004 г., но двамата стават гаджета 2 години по-късно, когато той се развежда.

Двамата живеят под един покрив вече 8 години, но Мат досега не е показал никакво намерение да направи нещата помежду им официални, въпреки че Андерс никога не се е омъжвала и няма деца.

"На Андреа ѝ дойде до гуша да го чака да ѝ предложи брак. Тя иска да има бебе колкото се може по-скоро. Опита какво ли не, за да го подсети, че е време за нещо по-сериозно в отношенията им. Тя го обича, но се чувства използвана, защото вижда, че не е най-важното нещо в живота му", твърди близък до двойката.

От своя страна Мат има 10-годишна дъщеря Марина от брака си с Мелиса Макнайт, а освен това е доста зает със снимките на последното си шоу "Епизоди", което е доста успешно и вече му донесе няколко телевизионни награди.

източник: dnes.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !