Турция – неочаквана дестинация,...

Турция е държава на контрасти, където модерността среща...

Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

"Властелинът на пръстените" оживява

отпечатай новината

10.03.2014 11:15 | Видян 1630 пъти

Филмовият шедьовър "Властелина на пръстените" буквално оживява. Над 250 музиканти и хористи ще озвучат на живо лентата на Питър Джаксън "Задругата на пръстена" на 5 декември в зала „Арена Армеец". Уникалното музикално шоу е и премиера на световноизвестния формат Movie in Concert, който гостува за първи път в Източна Европа.

Първата част от трилогията „Властелинът на пръстените" ще бъдепоказана в HD формат на огромен екран в оригиналния си вариант. В пълен синхрон с картината музикантите ще пресъздадат на живо симфоничната музика на композитора Хауърд Шор. Внушителният спектакъл е гледан вече от над един милион души на 4 континента при грандиозен успех. Посрещана навсякъде по света с изключителен интерес и абсолютно разпродадени зали и стадиони, концепцията „In Concert" означава филм, претворен в концерт.

Характерно за нея е съчетанието на хитова филмова прожекция с изпълнение на живо на оригиналната музиката към лентата, което поставя музиката в центъра на възприятието за разлика от стандартното кинопреживяване, където водеща е картината. Билетите за първия по рода си у нас филм-концерт „Властелинът на пръстените: Задругата на пръстена" са в продажба в мрежата на Eventim на цени от 60 до 120 лв.

Феновете ще могат да избират своите места в зала „Арена Армеец" между няколко сектора, носещи имената на емблематични герои от легендарния фентъзи епос: Фродо, Гандалф, Леголас, Арагорн, Ам-гъл, Саурон и др.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !