Шеф Ангелов шокира всички с решението...

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата...

Бритни Спиърс се пусна чисто гола от...

Бритни Спиърс се свърза с природата и се наслади на голо...

Килата в ролята на Вълка от Уолстрийт

отпечатай новината

10.03.2014 12:15 | Видян 777 пъти

Килата в ролята на Вълка от Уолстрийт

Скандалният рапър Килата още преди време заяви, че смята да "овладее"  грубите си рими, така че да не се налага родителите му да се чудят как да отговарят на множеството въпроси на децата си.

Промяната, която обаче е замислил, е много по-голяма. Освен с музика, той възнамерява да се занимава и с нещо много по-сериозно – нещо, което да помогне на хората да забогатеят, пише blife.bg.

"Аз съм дал обещание да стана по-мек. Няма да ви вкарвам децата аз в този живот. Но дори и да мълча, изглеждам арогантно. Промяната ми ще бъде толкова фина, че дори вие няма да се усетите. Вече няма да казвам нещата в прав текст, а ще бъде по-заобиколено. Ще бъда още по-пикантен.", закани се изпълнителят в студиото на "Тази неделя" по БиТиВи.

За успехите се научил да благодари на Господ и на всички приятели, които непрекъснато го подкрепяли през годините. Сега признава, че няма много време за тях, защото работи постоянно. Само това обаче бил начинът да постигне мечтите си.

В миналото се скъсвал от работа, за да помага на семейството си. Имало период, в който печелел по 10 лева на вечер. Към днешна дата е изчислил, че му трябват някъде около 7-8 милиона, за да живее добре.

"Трябват ми, за да мога да направя нещо, което да създаде работни места. Това мисля да го направя тази година. Ще ставам брокер, мисля да представям собствена платформа, аз ще бъда лице на един страхотен екип от анализатори.

Искам да помогна на хората, особено на младите. Това ще е адресирано точно към хората, които се чудят накъде да поемат. Чрез малка инвестиция могат да се вадят дивиденти. Хората, които ме познават, знаят, че съм бил активен във всяко едно отношение. Не разбирам само от музика, но тя е това, което ме кара да се чувствам щастлив.", обясни още музикантът.

За миналото си 100 Кила подчертава, че няма нещо, от което да се срамува. Все пак предпочита да не иска да говори за всичко, за да не разконцентрира вниманието на децата, пише inews.bg.

"Единствено работата ми и вярата ми помогнаха да стана рапър. Умерен човек съм, много съм фокусиран върху мечтите и желанието ми за успех, което поставя и жените по-назад. Обръщайте внимание повече на приятелите си, защото всичко друго, докато намерите голямата любов, е преходно.", посъветва още Явор, както е истинското му име.

Снимка: blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !