И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Емил Русев се разминал с фатален инфаркт

отпечатай новината

11.03.2014 10:10 | Видян 2522 пъти | Гласували 1

Емил Русев се разминал с фатален инфаркт

Бизнесменът Емил Русев, чиято бивша любовница Виктория Джумпарова влезе в „Къртицата", се е разминал на косъм от смъртта, съобщава "Всеки ден". Според специалистите, приели Русев в болница след драматичното живо предаване миналата седмица, по време на което лъсна истината за изневерите му, той се е разминал с фатален инфаркт.

Появата на манекенката Виктория Джумпарова пренареди всички създадени до момента отношения между участниците в Базата. Именно заради нея тази вечер се налага да се проведе втора тайна церемония по избор на нова Къртица, за да може Виктория да е равноправен участник в риалити играта.

Заплетената любовна интрига между Виктория и Емил Русев раздели Базата на два лагера. Алексанър-Сано, Бориса, Марина и Индира демонстративно и грубо изразиха отношението си към драмата на Виктория и твърдо заеха страната на семейство Русеви.

Самият Емил Русев, на когото емоциите дойдоха в повече и получи хипертонична криза, прие нова тактика спрямо бившата си голяма любов - пълно игнориране. Той е вече изписан от болницата и участва във всички мисии. На страната на излъганата любовница застанаха Гергана, Ивайла и най-яростният противник на Емил Русев - Борислав.

Според източници на „Всеки ден" най-вероятно саботьорът ще бъде разкрит до две седмици, тъй като повечето състезатели били съвсем близо до разобличаването на Къртицата. Почти сигурно е, че в тази роля е влязла някоя жена от групата на по-неизвестните участници.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !