С.Йончева откри новия сезон на...

"Миналата неделя бях във Виена за откриването на сезона...

Галкин щракна 75-годишната Пугачова

Галкин снима 75-годишната Пугачова на терасата с кърпа...

Убили Косъма заради завистта на Куката

отпечатай новината

11.03.2014 14:30 | Видян 1996 пъти

Убили Косъма заради завистта на Куката

Смъртта на Косъма в "Под прикритие" била решена от продуцентите на сериала в последния момент преди заснемането на фаталния за Александър Сано епизод, научи ексклузивно "Шоу". Според Митовски и Гочев убийството на Косъма е наложило, за да може сериалът "да се раздвижи" и да бъдат вкарани нови лица. Но според източници на "Шоу" от екипа на сериала убийството на Косъма е станало заради неистовата завист , която изпитвал Мариан Вълев-Куката към колегата си.

Цялата фенска любов, която се изсипа върху Сано страхотно вбесила Мариан Вълев и той успял да измоли от добрия си приятел Димитър Митовски смъртта на Косъма. Куката вече бил свикнал да е звездата на сериала и не можел да допусне някой да го засенчи. Така, обграден от много нови и неналожили се герои, Росен Гацов ще остане единствен любимец на зарителите, смятал Мариан. Още повече, че той е и сценарит на четвъртия сезон, въпреки че твърди, че не може да "пипа" собствения си герой.

"Мариан си е повярвал страшно много. Изживява се като холивудска звезда и вече е трудно да се говори с него. Единственото, което го интересува е че на всяко парти , на което се появи има тълпи момиченца, които пищят като го видят и са готови на всичко, за да си легнат с него", казват приятелите му отпреди сериала. Някои мадами се уреждали за по една нощ с идола си, а после им оставал споменът, че са спали със звезда. Те обаче били изрично предупреждавани да си мълчат по медиите, твърдят още някогашните близки на Мариан.

Съвместяването на двете длъжности в една не се отрази добре нито на Вълев, нито на сериала, пък твърдят тв експертите. "Играта на Мариан става все по-слаба с всеки следващ епизод. Той маркира ролята си, няма емоция и говори все по-неясно", категорични са те.

Рейтингът на "Под прикритие" пък продължава да пада. "Данните от пийпълметричната агенция ГАРБ показват, че почти 100 000 българи на възраст между 18 и 34 години са проследили криминалната поредица в неделя вечерта по БНТ 1. Новият епизод на "Под прикритие" са проследили почти 350 000 души, показват още данните", твърдят в прессъобщение от държавната телевизия. За сравнение обаче предишни сезони бяха гледани в ефир и интернет от почти милион души, а "Столичани в повече" само пред телевизионния екран е събрал 900 000 зрители миналата седмица.

 

Снимка: razkritia.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !