Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Бившата на Роналдо си падала по тройките

отпечатай новината

12.03.2014 10:00 | Видян 2115 пъти

Бившата на Роналдо си падала по тройките

Бразилската секс бомба Андреса Ураш призна, че стандартният секс с един партньор вече не й носи удоволствие и по-често си избира да прекара вечерта с поне двама мъже в леглото. Красавицата се прочу миналата година, след като обяви на всеослушание как е правила изключително страстен секс с звездата на "Реал" (Мадрид) - Кристиано Роналдо. Впоследствие португалецът отрече тази авантюра, но кой ли ще му повярва, като се имат предвид качествата на Андреса.

Тя явно се уплаши, че славата й позалязва и реши отново да напомни за себе си, разказвайки за секс авантюрите си през последните месеци. Андреса се кълне, че не иска да трупа имидж, а да посъветва жените със скучен сексуален живот, че тройката е идеален вариант за разнообразяване на сивото ежедневие.

"Между двама мъже е страхотно. Насладата продължава много по-дълго, а и през цялото време много се веселим. Тъжно ми е за жените, които сами си слагат излишни задръжки. Сега ни е времето да си поживеем, така че не се отказвайте от най-похотливите си сексуални фантазии", съветва Андреса.

Източник и снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !