Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Мощна инвазия от бъдещето разтърси зала Христо Ботев

отпечатай новината

12.03.2014 16:15 | Видян 1092 пъти

Мощна инвазия от бъдещето разтърси зала Христо Ботев

Дългоочакваната вечер с участието на Sam Paganini, MiniCoolBoyz и Harvey McKay наелектрезира жадните за качествена музика техно фенове. На на поредното издание на Future Heroes зала Христо Ботев се изпълни с повдигащи градуса на настроението електронни звуци и много усмихнати хора.

Вратите на столичната зала бяха отворени в 22.00 часа и партито беше открито от сета на Stein и ValEx. След това на сцената се качиха Miss Lidiya и Smurf, за няколко финални щриха в подготовката на публиката за излизането на чуждестранните гости.

Пръв от героите от бъдещето зад пулта застана Harvey McKay, който пресъздаде атмосферата от именитата сцена за електронна музика на Глазгоу. Без да губи излишно време той поднесе на публиката силова доза от тежки техно вибрации, които елиминираха всяко статично състояние. Сред траковете, които озвучиха „Христо Ботев“ бяха и нашумелите Silk Road, Lost и Start Runnig, заемащи водещи позиции в класацията на Beatport.

Щафетата бе поета от техно ветеранa Sam Paganini. Италианецът, който покори сърцата на българската публика след първото си участие на Future Heroes не разочарова своите фенове и този път. Присъстващите бяха бомбардирани с масивни техно тракове с типичното за него сурово звучене. Музикалните избухвания доведоха до поредица от кулминации от викове и аплодисменти на феновете в залата.

Последни от гостите, MiniCoolBoyz заеха своето място зад пулта в малките часове на нощта. Многообещаващите диджеи от Италия откриха своето представяне с Placebo - тракът понастоящем заемащ първа позиция в престижната техно класация на Beatport Top 100. Michele и Raffaele яхнаха вълната и с непоклатим музикален усет допринесоха със своите тежки груувове за невероятното парти настроение.

Заключителната музикална доза ни поднесе DJ Steven, който както обикновено не отстъпи на своите колеги от чужбина и направи последните моменти неповторимо изживяване.
Всичко това, както и очаквано авангардните костюми на танцьорките от Искрен Лозанов и страхотната анимация и 3D Mapping на Делян Христов от Light work за пореден път доказаха, че когато вършиш нещо от душа, резултатът е налице – в този случай повече от 3000 щастливи фена в една незабравима нощ..

Future Heroes продължи до ранния предиобед в неделния ден на официалното афтър парти, което не остави и капка съмние, че присъстващите са станали част от едно от най-силните събития на сезона.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !