Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Майката на Дим Дуков храни приятелите му

отпечатай новината

13.03.2014 10:15 | Видян 2667 пъти

Майката на Дим Дуков храни приятелите му

Майката на Дим Дуков - Вера, е взела под крилото си мъжа, с когото живееше синът й - Краси, както и други негови приятели, научи „Всеки ден". Бившата стюардеса, съпруга на известния аниматор Стоян Дуков, често канела в дома си близки познати на Дим.

Строгата и властна Вера се размеквала, когато вече порасналите мъже гостували у тях. Тя ги гощавала с вкусни гозби, въртяла баници и ги глезела като деца. Една майка няма как да прежали сина си, коментират нейни близки. Вера виждала в приятелите на Дим него самия и затова се грижела за тях като за свои собствени деца.

Преди дни семейството на бившия коафьор, монах, хотелиер и тв водещ направи панихида по случай 2 години от смъртта му. Дуков си отиде на 28 февруари 2012 г. на 47 години след мъчително боледуване и след две операции от перитонит. За мнозина истинската диагноза на колоритния Дим, който не криеше гей ориентацията си, бе СПИН, макар че семейството му категорично отрича.

Вера и Стоян поканили десетки приятели и близки на панихидата. 82-годишният аниматор, който е с разклатено здраве особено след смъртта на сина си, живвал, когато приятели на Дим идвали у тях.

Бившият монах Дамаскин завеща на родителите си както хотелиерския си бизнес, така и доста кредити, които те все още изплащат. Майката и бащата на Дим в момента са собственици на бутиковия му хотел „Скотис" на централната столична улица „Екзарх Йосиф". Управител продължава да е интимният му приятел Красимир Георгиев. Вера Дукова почти всеки ден може да бъде видяна в хотела, тя стриктно следяла финансите на обекта и се грижела да има клиентела.

Снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !