Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Фарел искал да работи с Джако

отпечатай новината

13.03.2014 12:30 | Видян 1488 пъти

Фарел искал да работи с Джако

Американският изпълнител Фарел Уилямс винаги ще съжалява, че не е работил с Майкъл Джаксън, тъй като песните които той е написал за Краля на попа, са били дадени на Джъстин Тимбърлейк.

Преди повече от десетилетие хитовият изпълнител създал повече от 10 песни за Джаксън, но екипът на изпълнителя отхвърлил предложенията на Уилямс, които в крайна сметка стават част от албума на Джъстин Тимбърлейк "Justified" през 2002г.

Фарел сподели съжалението си от пропусната възможност за работа с Майкъл, особено след като на по-късен етап Кралят на попа му споделя, че е впечатлен от творчеството му.

"Създадох осем парчета за него, които той така и не изпълни, а след това бяха дадени на Тимбърлейк. След това Майкъл изпя тези парчета и ми каза, че е трябвало да бъдат негови, а аз му отговорих, че те все пак са били за него", разказа изпълнителят пред News.com.au.

"Той е Кралят на попа, един невероятен танцьор, невероятен писател, невероятен мечтател, той промени света по толкова много начини. Аз съм просто един фен, на когото му е била дадена възможността да създава песни", добавя Фарел.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !