Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Пиърс Броснан си тръгна щастлив от България

отпечатай новината

13.03.2014 16:30 | Видян 1702 пъти

Пиърс Броснан си тръгна щастлив от България

Холивудската звезда Пиърс Броснан се присъедини към "А" листата актьори, които останаха очаровани от България. Познатият като Джеймс Бонд, беше у нас няколко седмици за снимките на екшъна "Сървайвър", където си партнира с Мила Йовович.

Преди няколко часа той си тръгна от България, но с много добри впечатления, разбра Lifestyle.bg.

Докато беше у нас Броснан посети Националната опера и балет, за да гледа "Лебедово езеро" и остана зашеметен от спектакъла и нашата прима балерина Маша Илиева. Като един истински джентълмен, Броснан изненада трупата на следващия ден като прати няколко собственоръчно написани благодарствени писма и букети с червени рози.

"Моите най-сърдечни благодарности към хората от Националната опера и балет за красотата и насладата, които ми доставиха с "Лебедово езеро", написа Броснан на страницата си в Туитър.

Актьорът зарадва с присъствието си и неколцина българчета, които изложиха рисунките си в Националната галерия, а една от вечерите избухна в танци заедно с оркестър "Каручка" и типични нашенски чалга ритми.

По-голяма част от времето си Броснан прекара на снимачната площадка в Киноцентъра , който се превърна в декор на множество екшън сцени. В лентата той играе майстор по взривовете и преследвач на специалния агент Мила Йовович.

Филмът "Сървайвър" трябва да излезе на екран през 2015 г.

 

Снимка:  На изпроводяк Броснан пусна тази снимка в Туитър

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !