Стоичков запя с Тони Димитрова и...

Христо Стоичков запя в зала 1 на НДК. На мястото, където...

Зрители питат имало ли е проникване...

Все още цари мълчание след голямата изцепка в последния...

Мика танцува без хонорар в "Денсинг старс"

отпечатай новината

14.03.2014 13:00 | Видян 2981 пъти

Мика танцува без хонорар в

Мика Стоичков кърши снага в "Денсинг старс" без хонорар, научи България днес. Щерката на Камата много искала да  участва в танцувалното шоу и сама се предложила на продуцентите. Тя нямала никаквии финансови претенции към екипа.

Парите не са проблем за богаташката наследница и хонорарите на останалите звезди са дребна сума за нея. Другите випове се пазарят за суми започващи от 20 хил. лева.

Разбира се, най-голямо възнаграждение ще получи шампионката Албена Денкова. След катастрофата причинена от приятеля ѝ Максим Стависки, двамата се скриха в Русия. Това ще е първото публично появяване на Албена в подобно риалити у нас след инцидента. Продуцентите са я убедили срещу хонорар надвияаващ 30 хил.лева

Мика изобщо не се блазни от такива хонорари. Наското баща ѝ хвърли около пет пъти повече, за да открие Стоичкова собствена модна линия. Наследницата планира да живее в САЩ и да развива бизнес там заедно с гаджето си Иво Аръков. Когато чува за старта на "Денсинг старс", Мика веднага решава да се пробва. Тя опита и да набута гаджето си, но той има договор с Би Ти Ви заради участието му в сериала "Фамилията".

Мика може и да участва без пари, но успя да забърка скандал още преди старта на предаването. Тя поставила условие да е в тандем с най-добрия танцьор - Атанас Месечков. Екипът решил той да се изяви със сексапилната жена на Косъма и бивша любовница на Иво Карамански - Нели Атанасова. Затова и Мика била бясна, че няма да танцува с него, с което шансовете ѝ да стигне напред в шоуто значително намаляват.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !