Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Люси Дяковска проговаря за изнасилването

отпечатай новината

15.03.2014 09:00 | Видян 2562 пъти

Люси Дяковска проговаря за изнасилването

През 90-те певицата Люси Дяковска е станала жертва на маниак изнасилвач, пише БЛИЦ. "Той нападна моя приятелка, започна да чупи, да я дърпа и аз успях да го уговоря да я пусне да си тръгне и не можех да си представя, че неговото внимание ще се прехвърли върху мен", разказа за пореден път личната си драма пред "Жените говорят" по ТV 7 бившата вокалистка от немската група "Ноу

Ейнджълс".Дяковска още помни как изродът я е мъкнел из целия център на София, вкопчил здраво пръстите си в ръката й. "Той ме водеше, а аз говорех на висок глас: "Какво искаш от мен, махни се". В един момент, пред дискотека, в която имам приятел диджей, се опитах да вляза в заведението, а той ме дръпна толкова силно, че паднах и си ударих главата в една саксия. Това се случи пред очите на един охранител, който нищо не направи. Тогава разбрах, че никой няма да ми помогне. След това изродът започна да ме души, би ме още и други неща", спомня си за ужаса Люси Дяковска.

Единственото възмездие тя е потърсила чрез свои приятели, на които споделила. "Моите приятели го търсиха с пистолети. Оказа се, че този човек никой не го познава, както е дошъл така си е тръгнал. В началото и средата на 90-те нямаше осъден изнасилвач", коментира още певицата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !