Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Ешкенази едва не падна от бг самолет

отпечатай новината

17.03.2014 17:50 | Видян 1933 пъти

Ешкенази едва не падна от бг самолет

Eдин от най-великите съвременни български цигулари - Веско Ешкенази, преживя самолетна драма на път за Амстердам, разкри самият той в социалната мрежа Фейсбук.  В неделя, на 16 март, той летял от София за Амстердам.  "Полетът ни FB 461 не изчезна, но след 2 часа кръжене кацна oбратно в София с повреда в колесник" – публикува той под своя статус. После уточни, че колесникът не се се е прибрал и самолетът е летял по този начин в продължение на два часа.

Малко преди да излети пък, вече заел своето място, Веско написа: "Намерете тоя загубен самолет, че да мирясаме". Драмата с изгубения Боинг 777 в Малайзия се отразява на самочувствието на всеки, на когото предстои въздушно пътуване, обясни той. Когато нашият самолет започнал да кръжи около София, косите на пътниците се изправили от ужас именно под въздействие на тази история.

Произведеният в Бразилия самолет Ембраевър Е 190 излетял за  Амстердам от летище София в 7,36  часа. „Той се е върнал на столичния аеропорт заради сигнал в системата за кацане. Пилотите са взели решение за връщане в базовото летище при техническо осигуряване на кацането, каквито са процедурните изисквания, обясни изпълнителят директор на България Ер Янко Георгиев.  

Самолетът Е 190  е една от новите машини, бразилско производство, с които националният превозвач поднови своя авиопарк. „Машината е прегледана от техниците на авиокомпанията, тя е изправна и предстои да обясни за Берлин“, обясни шефът на авиокомпанията.  Пътниците за Амстердам са излетели със следващия полет на България Ер за Амстердам в 12:05 часа. Много от пасажерите са пътували за Северна Америка и са били пренасочени към други полети, за да хванат своите самолетни връзки навреме.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !