Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Алън Форд нарече Куката олигофрен

отпечатай новината

18.03.2014 10:45 | Видян 1931 пъти

Алън Форд нарече Куката олигофрен

Английският актьор, който дойде в България специално, за да се снима в хитовия сериал „Под прикритие", нарече Куката пълен олигофрен. Във филма Форд играе себе си. Докато се снима гангстерски филм у нас, чрез който наркопласьорът Джаро пере пари, полицията идва и прекъсва сцената.

Тогава героят на Мариан Вълев - Куката побягва и се скрива в караваната на Алън Форд. Започва да му обяснява какъв голям фен е на филмите на англичанина и да припява типични за Форд реплики. След като най-накрая актьорът успява да изхвърли объркалия се приятел на Джаро, го нарича пълен олигофрен, пише vsekiden.com.

Появилата се по-рано информация, че Алън Форд ще играе английски гангстер в „Под прикритие", който ще се намеси в сметките на българската и турска мафия, се оказа невярна. Всъщност англичанинът играе роля, в която пародира собствените си участия във филмите на Гай Ричи „Гепи" и „Две димящи дула". И наистина участието му в българския сериал предизвика повече смях у зрителите, отколкото да ги впечатли. „На фона на Джаро и Иво Андонов Форд изглеждаше странно и неестествено", коментираха фенове на „Под прикритие".

„Когато заплашваше единия от героите, че ще го изкорми като прасе, и включи електрическата резачка, избухнах в смях", споделя друг зрител. Самият Алън пък смята, че има на какво да научи българските си колеги, що се отнася до гангстерските роли. Той се похвали, че се е срещал с хора от ъндърграунда и те са го поздравявали за успешния начин, по който ги имитира. Въпреки това много харесвал „Под прикритие" и свалял шапка на актьорския състав.

Снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !