Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Марлене Дитрих била зла алкохоличка

отпечатай новината

18.03.2014 17:45 | Видян 1854 пъти | Гласували 1

Марлене Дитрих била зла алкохоличка

Внукът Дейвид, който е бил и мениджър на Марлене Дитрих, нарича иконата на стила "зла и дистанцирана" и твърди, че по време на дългогодишния си брак с Рудолф Зибер, актрисата, която е родена в Германия, многократно му изневерявала както с мъже, така и с жени, пише blife.bg. Марлене Дитрих беше много студена жена, твърди нейният внук и уточнява, че последните си години тя е прекарала, опивайки се с алкохол и хапчета. Актрисата умира на 90, като преди това не е напускала апартамента си в Париж с години.

"Беше една от онези алкохолички, които никога не изглеждат пияни" обяснява внукът й на търг, на който продава личните вещи на Марлене. "Обичаше храната, но всъщност беше булимичка. Това беше нейния избор, да се наслаждава на храната и след това да я повърне."

Дейвид, който е бил и мениджър на Марлене Дитрих, нарича иконата на стила "зла и дистанцирана" и твърди, че по време на дългогодишния си брак с Рудолф Зибер, актрисата, която е родена в Германия, многократно му изневерявала както с мъже, така и с жени. Сред нейните любовници били Джон Уейн, Кърк Дъглас, Франк Синатра, Грета Гарбо и Едит Пиаф. "Спеше с всеки, когото смяташе за привлекателен. Тя се интересуваше от физическата страна на секса. За нея интимността беше мощ", коментира още Дейвид.

Той разказва как неговата майка Мария Рива, единствената дъщеря на актрисата, е страдала като дете от нейната безчувственост и студенина. Майка му е била изнасилена от детегледачката си като млада и е имала подозрение, че това се е случило със знанието на баба му. Според Мария Рива Марлене Дитрих била толкова егоистична, че се надявала дъщеря й да стане лесбийка, за да няма свои собствени деца и да остане с нея до края на живота й. Според други източници обаче актрисата е била мила жена и предана баба на четиримата синове на Мария.

 

Снимка: catwalkyourself.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !