Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Кристина Димитрова не може да готви

отпечатай новината

19.03.2014 12:15 | Видян 3243 пъти

Кристина Димитрова не може да готви

Певицата с неувяхващ сексапил Кристина Димитрова, макар и вече отдавна преминала първата младост, така и не се научила да готви, шушукат нейни врагини в шоубранша, научи "Всеки ден". Блондинката била толкова боса в кухнята, че не можела едни яйца да опържи, пък и нямала желание.

Криси не обичала да се върти в кухнята, нито пък смятала, че е длъжна постоянно да угажда на мъжа до себе си с кулинарни изненади. Още на първия си съпруг Иван Тенев, който е влюбен в нея и до днес, капризната Кристина директно отсякла, че няма да върти манджи, защото на всяка цена трябва да стане звезда, а това не се получава край печката. Агентът бил готов на всичко за нея, пък и самият той предпочитал кулинарните изкушения на кръчмите и с удоволствие обикалял с Криси елитните такива.

Русата лъвица не се огънала даже и при втория си брак със сприхавия футболист Георги Димитров, с когото се разведе заради бурния му нрав и навика му да ѝ посяга. Певицата все пак спретнала по някоя и друга проста гозба за втория си син Мартин, но в повечето случаи се купувала готова храна. Кристина постоянно пътувала и нямала никакво време да се занимава с баници и яхнии.

Дуетната половинка на Орлин Горанов била особено доволна от 12-години по-младия си приятел Васил, който обожавал да се върти в кухнята и спретвал невероятни ястия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !