Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Ивена с "Вампирски лифтинг"

отпечатай новината

19.03.2014 16:00 | Видян 2282 пъти

Ивена с

Изпълнителката на „Имаш ли застраховка” неведнъж е показвала, че обича да живее постоянно на високи обороти и да експериментира с всичко.
    
Ето защо певицата реши да се подложи на най-новата козметична интервенция – плазмотерапия с PRP, по-известна като „Вампирски лифтинг”, извършена от д-р Катя Паскова от клиника Derma Vita.

Ивена разбрала за ползотворното влияние на иновативната процедура от нейна близка приятелка, която горещо й препоръчала интервенцията.

„Бях притеснена, защото никога не съм експериментирала с лицето си – не съм си слагала нито ботокс, нито хиалурон, предпочитам да съм естествена и да залагам само на кремове” – споделя Ивена и допълва – „Въпреки това се оставих в ръцете на д-р Паскова и съм изключително доволна.

Не усетих никаква болка по време на 30-минутната процедура, защото преди това ми беше нанесена специална кремообразна упойка върху лицето и шията. Благодаря на д-р Катя Паскова за страхотния професионализъм и на предаването „На кафе”, които ме поканиха да покажа в ефир тази страхотна процедура. Сега усещам кожата си много по-свежа”  – разказва Ивена.  

Всъщност „Вампирският лифтинг” (плазмотерапия с PRP) е нова технология, разработена в Швейцария, за подмладяване на кожата. Процедурата представлява извличане на венозна кръв, обработване и обратното й инжектиране на определен места по лицето и шията.

Крайният резултат е видим до една - две седмици  след инжектирането и продължава 12-15 месеца, много по-дълго от другите видове подобни интервенции.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !