Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Красавец би шута на Дарина Павлова

отпечатай новината

24.03.2014 11:30 | Видян 2481 пъти

Красавец би шута на Дарина Павлова

Вдовицата на Илия Павлов, Дарина, е прекратила връзката си с актьора и модел Джулио Берути, гърми италианската преса. 30 години по-младият любовник на Мис Мулти е бил изловен в изневяра със своята американска колежка Дженифър Лорънс.

Най-вероятно Дарина Павлова е останала капо още през декември, когато клюкарското списание „Новелла 2000" надушило афера между синеокия красавец и очарователната млада актриса от Холивуд. По това време отличената с „Оскар" за най-добра женска роля във филма „Наръчник на оптимиста" Дженифър прекарала известно време в Рим заради 8-мия кинофестивал, който се провежда ежегодно във Вечния град.
Само за няколко дни на италианска земя 23-годишната Лорънс се озовала в епицентъра на

пикантен скандал с участието на Джулио

тогава все още официално гадже на наша Дарина. Интригата забъркала камериерка от хотела, в който отседнала холивудската звезда. Докато сменяла спалното бельо в стаята на Дженифър, от чаршафите изскочили секс играчки - вибратор, силиконов пенис-удебелител и флаконче лубрикант... Таблоидната преса на Ботуша моментално емнала пикантерията и дори установила човека, с който Лорънс изкарала въпросната нощ.

Макар да не били открити категорични доказателства, че именно красавецът на Дарина Павлова се е забавлявал с Дженифър, точно той бил главният заподозрян поради две причини. Малко преди пристигането на Лорънс в Рим, актьорът намекнал в своя изявление, че

Дарина е в миналото му

а в настоящето му е „американка, блондинка с красива гърди, колежка и то с „Оскар". Подозрението се затвърдило и след като младата тръпка на Павлова бил засечен на обяд с агента на холивудската дива в същия хотел няколко дни преди тя да кацне в Рим.

Тези разкрития на италианската преса сложили окончателно край на любовта, ако въобще е имало такава, между Дарина Павлова и Джулио Берути. Макар навършилата миналия ноември 50 години Дарина да имала сериозни планове спрямо 30-годишния Джулио, на Ботуша спекулират, че той използвал нашенката, заради контактите й. Неслучайно синоекият красавец се домъкнал с нея миналата лято в София, когато се снимаше поредната серия на „Непобедимите". Милионерската вдовица представи Берути на звездния екип на продукцията на Силвестър Сталоун, а италианецът тайно се надявал тези познанства да му отворят път към меката на киното в Ел Ей.

Източник и снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !