Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Бориса Тютюнджиева с 5 пластични операции

отпечатай новината

24.03.2014 15:45 | Видян 5761 пъти

Бориса Тютюнджиева с 5 пластични операции

Два чутовни скандала разтърсиха обитателите на Базата през уикенда. Несъмнени първото място по простотия държи женската разправия на махленско ниво за пластичните операции на Бориса Тютюнджиева и тези на Марина Мицич. Двете дами се сдъвкаха и резмениха ужасни обиди за това коя колко разкрасителни процедури има и коя от тях е по-мъжествена под смаяните погледи на съквартирантите си, пише "Всеки ден".

Нападките на тема интервенции и подобрения във физиката започнаха веднага малко преди номинациите. "Бориса има пет на брой корекции, а аз имам един бюст, защото съм родила две деца", коментира Марина. Това изказване предизвика остра реакция от страна на Бориса , която подскочи с реплика за Марина: "Тя си е слагала хиалурон и ботокс".

"Бориса, аз имам корекции, имам бюст и си поддържам лицето с хиалурнова киселина, за да изглеждам добре. За последен път те коментирам, защото си ми безинтересна, но ще кажа, че имаш фасети в устата, а в брадичката ти се мъдри или присадена кост, или имплант", обясни вещо Марина.

Напремереното им поведение накара Евгени Иванов - Пушката да си закрие очите от срам, а водещият Андрей да седне. Ивайла Бакалова се опита да усмири развилнелите се хиен, но без успех. Христина, като по-опитна и възрастна, все пак успя да надвика Бориса, посочвайки подобренията по нея, за които моделката категорично отрече.

Тютюнджиева бе участничка и в друг скандал, в който я намеси монтанският гард Емил Каменов. Пред свои съквартиранти патологочиният лъжец, разказа как е завел Бориса в стаята на суперизвестен холивудски актьор, в който всички разпознаха Сталоун. Като разбра за злостните думи по свой адрес, манекенката побесня и го заплаши със съд. Тя нарече историята на Емо клевета и категорично обяви, че никога не е виждала Слай на живо. Тя прехвали своя собствен морал, благодарейки на родителите си, които я възпитали в много високи ценности.

Бориса подчерта още, че не е треторазряден модел, а популярна личност и затова ще търси правата си в съда. Тютюнджиева е категорична, че оттук-насетне ще подава жалба срещу всеки, който петни името ѝ. Моделката призна, че първи Слави Трифонов я посъветвал да съди всички, които я клеветят.

"Ще те съдя до дупка!", закани се тя на Емил Каменов, а той категорично отказа да повтори твърденията си, които вече разказа пред част от групата. Иван и Андрей направо извикаха адвокат в студиото, който обясни на обидената моделка точно какво трябва да направи, за да си потърси правата в съда. Той дори я зарадва като ѝ каза, че може да прибере от Емил от 25 до 30 хиляди, а при тези думи Каменов направо се зачерви и стана почти лилав от притеснение.

Иначе в края на драматичния епизод екзотичната танцьорка Индира се оказа поредната участничка, която напусна "Къртицата 2".Мургавата брюнетка отпадна след оспорван двубой с Емил Русев, който за втори път се озова в изолатора.


автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !